Niš-ekspres u jednoj godini obeležio dva jubileja

datum: 29.07.2011. godine

U okviru kompanije „Niš-ekspres“, jednog od najuspešnijih prevoznika na prostorima Srbije koja je ove godine obeležila šest decenija postojanja, posluje i jedna od najstarijih auto škola u gradu koja je ove godine proslavila veoma značajan jubilej.
Auto škola “Niš-ekspresa” obeležila je 30. jula 2011. god. 20 godina rada. Za proteklih 20 godina u Auto školi “Niš-ekspresa “ uspešno je završilo obuku ukupno 8.842 kandidata. Od tog broja za A kategoriju dozvolu je steklo 76 kandidata, za B kategoriju 4.170, C kategoriju 1.301, D kategoriju 1.399 i E kategoriju 1.267. U okviru Škole obuku poznavanja propisa   prošlo je 629 kandidata.
Davne 1991 godine Auto škola je startovala sa tri automobile marke “jugo”, jednim kamionom i jednim autobusom. Za obuku kandidata bila su angažovana tri instruktora.
Tokom 20 godina rada Auto škola Niš-ekspresa je izrasla u moderanu auto školu za obuku vozača svih kategorija. Auto škola sada radi sa 5 vozila marke ”škoda fabija”, jednim savremenim kamionom sa prikolicim i jednim autobusom. Sa kandidatima danas radi ukupno 8 instruktora.

Trenutno je na obuci u ovoj školi 158 kandidata, testove polaže 148, a za polaganje vožnje na vozilima svih kategorija spremna su 89 kandidata.

Dve decenije rada auto škole daje joj za pravo da tvrdi da iz nje na saobraćajnice Niša odlaze kvalitetno obučeni vozači. Škola nudi veoma povoljne uslove plaćanja (više mesečnih rata) i besplatne konsultacije pri polaganju teorijskog dela ispita.
Povodom praznika jedne od najstarijih auto škola u gradu “Niš-ekspres” je nagradio trenutno najmlađeg  i  najstarijeg kandidata Auto škole kao i one koji su se tog dana upisali prigodnim poklonima.