Drugi nagradni konkurs - Čika vozač

datum: 22.12.2010. godine

Svečano proglašenje pobednika Drugog nagradnog konkursa za đake osnovnih škola u Nišu koji je u novembru  raspisao Niš-ekspres održano je 22. decembra 2010 g. Tema konkursa bila je “Čika vozač” (za likovne radove) i “Poznajem čiku koji vozi crveni autobus “ (literarni radovi).


Nagrađeni crteži:

 

Nagrađeni literarni sastavi:

Učenicima koji su poslali najbolje crteže, sastave i pesme Niš-ekspres je darivao crvene  bicikle, komplete knjiga, slatke pakete u vidu malih kofera. 
Žiri koji je radio u sastavu : mr Perica Donkov, slikar i profesor na Fakultetu likovne  umetnosti u Nišu i Violeta Jović, književnica i pesnikinja  odabrali su od blizu 300 pristiglih radova, najkreativnije i najmaštovitije.

Učesnici ovogodišnjeg konkursa bili su i učenici Ustanove “Mara” kojima je za grupni rad takodje uručena nagrada. 
I ovim nagradnim konkursom za decu (tema prošlogodišnjeg bila je "Autobus iz mašte"), Niš-ekspres je  želeo  da podstakne svoje najmlađe i najdraže putnike na maštovitost i da ih za uloženi trud  nagradi i obraduje  na kraju godine. Sa 300 maštovitih, bajkovitih i toplih radova deca su Niš-ekspresu poslala 300 iskrenih priznanja da je ovaj prevoznik  deo njihovog detinjstva.