Otvaranje nove lokacije

datum: jun 2015. godine

U sredu 24. juna, Niš-ekspres je obeležio završnu fazu radova na novom poslovno-servisno-parkirnom kompleksu Niš-ekspres na Čamurlijskom putu.
Pored predstavnika Niš-ekspresa događaju su prisustvovali najviši predstavnici Skupštine grada, nadležnih gradskih uprava i preduzeća, predstavnik RPK Niš, izvođači radova, potpredsednik Delta Holdinga sa svojim saradnicima.
Pre nepunih godinu dana, tačnije 4. avgusta 2014. godine, postavljen je kamen temeljac za nov kompleks Niš-ekspresa. Danas je Niš-ekspres na korak do cilja koji je tada utvrđen. U toku su završni radovi na uredjenju :
- 4 800 kvadrata servisnih hala
- 1 500 kvadrata poslovnog prostora u okviru Upravne zgrade
- 24 000 kvadrata saobraćajnica

Kada za mesec dana sve bude privedeno kraju biće to preko 30 000 kvadrata funkcionalnog prostora.I to prostora za koji su angažovani svi raspoloživi tehnički i kadrovski kapaciteti Niš-ekspresa, ali i privredni kapaciteti grada i regiona.
Tih 30 000 novih kvadrata obezbediće Niš-ekspresu još kvalitetnije uslove za rad i mogućnost da i u nastavku potvrdjuje vodeću poziciju u prevozu putnika kroz Srbiju i Evropu.
Prostor u užem centru Niša na kome je Niš-ekspres proveo pune 44 godine biće ispunjen, nakon našeg preseljenja, novim i primerenijim sadržajima.